Goedgevulde garnalencurry

Een echte specialiteit witpootgarnalen met een knapperige bite!

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Ontdooi de garnalen en dep ze droog.

    
  2. 2

    Was de courgette en paprika en snijd in grove blokjes.

    
  3. 3

    Marineer de courgette en paprika in sojasaus.

    
  4. 4

    Pel de uien en snijd in grove stukken.

    
  5. 5

    Snijd het citroengras in grove stukken en ontdooi de mangoblokjes.

    
  6. 6

    Verwarm de sesamolie in een pan of wok en fruit de gemarineerde courgette en paprika samen met de ui aan.

    
  7. 7

    Voeg als laatste de mango en de citroengras toe en blijf het geheel bakken totdat het licht goudgeel van kleur is.

    
  8. 8

    Voeg de currypasta en de kokosmelk toe en laat kort koken.

    
  9. 9

    Voeg als laatste de garnalen toe, kruid met een beetje zout en versier met koriander.

    
  10. 10

    Serveer met een beetje gekookte rijst.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 g Mangoblokjes
  • 1 st Avocado
  • 1 st Rode paprika
  • 1 st Citroengras
  • 1 st Rode ui
  • 3 el Sojasaus
  • 60 g Rode currypasta
  • 400 ml Kokosmelk
  • 100 g Garnalen
  • 4 el Sesamolie
  • 1 st Koriander
  • 1 tl Zout

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.