Tortelli di Mare in salieboter

Pasta maakt je gelukkig, want de complexe koolhydraten zorgen ervoor dat serotonine, een gelukshormoon, in de hersenen wordt opgebouwd tijdens de afbraak. Het deeg van de oorspronkelijke Italiaanse pasta wordt uitsluitend gekneed uit harde tarwe en water. En verse pasta smaakt het best met olijfolie of een fijne salieboter.

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Bereid de Tortelli di Mare volgens de bereidingswijze op de verpakking.

    
  2. 2

    Bereid de salie in een pan met boter en giet dit over de Tortelli.

    
  3. 3

    Serveer met Parmezaanse kaas.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 g Tortelli di Mare
  • 4 el Gezouten boter
  • 8 Bladeren Salie
  • 2 el Parmezaanse kaas

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.