Slagroomijs dessert met mangosaus

Fruit ziet er geweldig uit onder een dessert, is verfrissend en supersnel te bereiden. Alle vruchten zijn geschikt. Of het nu bevroren of vers is, de vruchten worden gepureerd met een staafmixer. Als u wilt, kunt u vanillesuiker, rietsuiker of alcohol toevoegen.
 

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Pureer de mangoblokjes en breng ze op smaak met een beetje vanillesuiker.

    
  2. 2

    Drapeer de mangosaus op een bord en leg het slagroomijs dessert hierop.

    
  3. 3

    Decoreer met gehakte pistachenoten.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 Stuks Slagroomijs dessert
  • 200 g mangostukjes
  • 1 el Vanillesuiker
  • 1 el Gehakte pistachenoten

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.