Ahoi Burger

De meest exotische variant onder alle burgers: krokante burger van Alaska koolvisfilet met pittige guacamole en de volle smaak van cheddar.

Personen
4
Tijd
30 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding:

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal het platbrood uit de verpakking en leg op een bakplaat met bakpapier. Laat ongeveer 10 minuutjes ontdooien en bak vervolgens het brood af in 10 minuten.

    
  2. 2

    Was intussen de sla en de tomaten en dep ze droog. Snijd de tomaten in dikke plakken.

    
  3. 3

    Bak de vis in de pan totdat ze knapperig zijn. Kan eventueel ook in de frituur.

    
  4. 4

    Snijd het platbrood door midden en vervolgens in vieren.

    
  5. 5

    Besmeer de onderste helft van het brood met de guacamole en leg daarover de sla, de gebakken vis, een plakje cheddar en een dikke plak tomaat. Decoreer met overgebleven guacamole en gebakken uien. Plaats de bovenste helft van het brood er bovenop en maak vast met een houten spies.

    
  6. 6

    Houdt u van scherp? Maak de guacamole pittig met wat gehakte rode peper.

    

Serveertips

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 Pck Guacamole
  • 1 Stuk Platbrood
  • 12 blaadjes IJsbergsla
  • 2 Stuks Vleestomaten
  • 4 Stck Knapperige Alaska koolvisfilet
  • 4 plakken Monterey Jac Kaas of Cheddar
  • 4 tl Gebakken uien
  • 4 stuks Houten spiesjes
  • Kleingeschnittenen roten Chili, nach Geschmack

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.