Onze nieuwe Compact Catalogus!

Met trots kunnen wij u meedelen dat onze nieuwe Compact Catalogus van start is gegaan. In onze nieuwe catalogus vindt u meer dan 500 heerlijke producten van zeer hoge kwaliteit.


Met trots kunnen wij u meedelen dat onze nieuwe Compact Catalogus van start is gegaan. In onze nieuwe catalogus 2020/2021 vindt u meer dan 500 heerlijke producten van zeer hoge kwaliteit. Blader door de wereld van de meest smaakvolle diepvriesproducten die door eismann persoonlijk bij u thuis geleverd worden!

Klassieke en exclusieve ijsjes

Het ruime assortiment van onze ijsproducten maakt het voor u niet eenvoudig! Natuurlijk zijn daar onze klassiekers: vanille of chocolade ijs in het grote voordeelpakket, maar ook tal van exclusieve of ongewone ijsproducten waar u van gaat smullen.

Groente & fruit

Diepvriesgroenten kent twee grote voordelen. In tegenstelling tot seizoensgebonden verse groenten is het mogelijk om het hele jaar door constante én optimale kwaliteit te kunnen bieden. Verser wordt het niet! Daarnaast is het mogelijk om naar eigen wens te portioneren, waardoor u niets hoeft weg te gooien! Ook heeft u altijd verse groenten binnen handbereik ter aanvulling op uw gerechten zonder dat u extra inkopen hoeft te doen.

Aardappelen & bijgerechten

Ook de aardappelen van eismann voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, niet alleen door hun buitengewone smaak, maar ook door de zorgvuldige selectie van grondstoffen. Bij de productie van onze specialiteiten worden alleen waardevolle ingrediënten en hoogwaardige plantaardige oliën gebruikt.

Vis & zeevruchten

Met de ingevroren vis van eismann krijgt u altijd de beste kwaliteit op uw bord. Om met een schoon geweten te kunnen genieten van ons gevarieerde visassortiment, werken wij samen met de internationaal erkende labels MSC en ASC voor milieuvriendelijke visserij. 

Vlees & gevogelte

Als u van hartig houdt, zal ons gevarieerde vleesassortiment u zeker smaken. Dit geldt natuurlijk ook voor ons gevogelte. Wij garanderen u een verscheidenheid aan producten van de beste oorsprong, met hoogwaardige smaak voor het optimale gevoel. Wij werken alleen met geselecteerde leveranciers en producten van gecontroleerde (pluim)veeteelt.

Snelle keuken

Diepvriesmaaltijden zijn de trend! Geen wonder: ze zijn immers niet alleen erg gevarieerd, maar het zijn ook maaltijden om van te genieten. In ons assortiment vindt u een enorme selectie van heerlijke groenten, pasta, vlees- en visgerechten, die binnen een mum van tijd op tafel staan. Eenvoudig én snel genieten met onze snelle keuken!

Gebak & brood

De veelzijdigheid uit ons assortiment is moeilijk te weerstaan. Ons gebak en brood wordt voornamelijk met de hand gemaakt. Zo komen bijvoorbeeld de appels van onze apfelstrudel uit geselecteerde gebieden en worden de appels direct verwerkt.  U kunt ons gehele assortiment natuurlijk ook in de webshop vinden!