Milkshakes maar dan anders!

Een milkshake op een warme zomerse dag, met een rietje en een parapluutje. Zo simpel, zo lekker. Met slechts een paar ingrediënten maken we verfrissende en verrassende shakes voor de zomer. Neem: vooral heerlijk ijs van eismann, melk én ongebruikelijke toppings voor iets speciaals. Vandaag presenteren we vier combinaties.


Nootachtig lekker

Walnootijs met knapperige stukjes walnoot in combinatie met karamelsaus zorgt voor een luxe smaak. Gebruik popcorn uit topping en genieten maar!

Chocoladedroom

Chocolade in ijsvorm, dat is de perfecte combinatie voor de zomer. Samen met room, hazelnootsaus, stukjes noot en witte chocolade wordt het een verrassende milkshake. Donkere chocoladesaus en hagelslag als topping kan natuurlijk niet ontbreken!

Koffie kick

Deze shake is de luxe versie van een ijskoffie. Ons espresso ijs heeft een heerlijke koffiesmaak en bevat stukjes chocolade. Serveer het in een glas met een beetje amaretto of koffielikeur om de koffiearoma te benadrukken. Maak het af met espressobonen omhuld met chocolade voor een knapperige topping.

Fris en fruitig

Strikt genomen is deze variant geen milkshake. Zonder lactose is deze variant een goede optie bij een intolerantie of als u zin hebt in iets fruitigs. De passievrucht en sinaasappelsorbet in de blender met een beetje jus d'orange en verfijn het met mangoblokjes, frambozen of ander fruit.

Speels

Een shake die u meteen in een goed humeur brengt. Romige San Remo-ijs met zure kersen zorgt voor een mooie opvallende kleur. Maak het af met een ijshoorntje, marshmallows en hagelslag en de kinderdroom is klaar!

Serveer alle shakes in mooie glazen en speciale rietjes voor een speciale ervaring. Veel plezier met mixen én het opdrinken!