eismann en KiKa

Acties voor KiKa!


Nieuwe actie!

Bij aankoop van artikel 2610 IJssnack en artikel 0350 Dame blanche (Kopenhagen) gaat € 1,-- van de opbrengst naar KiKa en u ontvangt zelf ook € 1,-- euro korting op dit heerlijke ijs dat bij alle kinderen in de smaak valt! Wij hebben ons tot doel gesteld uit deze KiKa-actie een flinke eerste donatie voor KiKa te realiseren.

Helpt u ons mee?

 

eismann en KiKa

In 2020 hebben wij ons als eismann-organisatie verbonden aan KiKa. Middels kortlopende en langer lopende acties heeft eismann zich ingezet om, met onze heerlijke producten, geld op te halen voor KiKa.

Inmiddels is 2020 voorbij en hebben we het jaar af kunnen sluiten met een leuke cheque voor KiKa. We hebben daarom de cheque in handen gegeven van een aantal eismannen (die het uiteindelijke werk ook verrichtten) om deze symbolisch aan KiKa te overhandigen.

Bij dezen bieden we KiKa dan ook graag een cheque aan ter waarde van € 1.735,62

Wij willen KiKa hiermee van harte feliciteren en we weten zeker dat het goed terecht komt!

Wij hebben besloten om KiKa ook in 2021 te blijven steunen in al het goede werk dat zij doen voor zieke kinderen. We hopen ook dan weer een prachtig bedrag aan te kunnen bieden.

Help eismann mee om kinderkanker de wereld uit te krijgen en houd onze socials in de gaten voor de acties!

 

KiKa:

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kan beter. Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

 

Wat vindt u van deze eismann-bijdrage?

Om een reactie te plaatsen graag inloggen of registreren.

Commentaar

Voor dit artikel is nog geen commentaar aanwezig. Wees de eerste die dit artikel becommentariëerd.