Een Italiaanse specialiteit voor elke dag: frisse tomaten-rundvleessaus tussen dunne lasagnebladen. Bedekt met bechamelsaus en met veel kaas bestrooid.
Onder- en bovenwarmte: voorverwarmen, 200 °C, 45 - 50 minuten / Heteluchtoven: voorverwarmen, 180 °C, 45 - 50 minuten.
Magnetron: 600/700 watt, ca. 12 minuten. Na bereiding in de magnetron 2 minuten wachten alvorens te serveren.
Opmerking: verwijder de folie van de lasagne bolognese vóór de bereiding!
Tip: wij bevelen de bereiding in de oven aan.
ca. 12 min.
ca. 40-45 min.
Rundvlees-tomatensaus (52%) tussen lasagnebladen, bedekt met bechamelsaus en bestrooid met kaas.
Ingrediënten: water, uien, gegaard rundvlees (10%), harde tarwegries, tomatenconcentraat, tarwebloem, wortelen, emmentaler kaas, zonnebloemolie, volle melkpoeder, prei, gemodificeerd zetmeel, zout, suiker, specerijen, kippenei-eiwitpoeder, tarwegluten. Kan sporen van schaaldieren, vis, soja, weekdieren bevatten.
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
510 kj (121 kcal)
Eiwit
7.2 g
Koolhydraten
13.7 g
Vetten
3.8 g
Verzadigde vetzuren
1.4
Suiker
1.6
Voedingsvezels
1.7
Natrium
0.458
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.