Boven- en onderwarmte: voorverwarmen, 190 °C, ca. 90 minuten.
Heteluchtoven: voorverwarmen, 170 °C, ca. 90 minuten.
Opmerking: laat het diepgevroren gebraad een nacht in een schaal in de koelkast ontdooien. Zorg ervoor dat het gebraad helemaal doorgegaard is voordat u het eet.
ca. 70 min.
varkensvlees (92%), water, nitrietpekelzout (zout, conserveermiddel natriumnitriet), zetmeel. Kan sporen van gluten, eieren, soja, melk, selderij, mosterd bevatten.
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
802 kj (192 kcal)
Eiwit
20.0 g
Koolhydraten
<1 g
Vetten
11.8 g
Verzadigde vetzuren
4.4
Suiker
<0.5
Voedingsvezels
<1
Natrium
0.742
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.