In de koekenpan: De pangasiusfilet laten ontdooien in de koelkast, droogdeppen en naar smaak kruiden. Bakken met een beetje vet gedurende ca. 8 minuten, af en toe omdraaien.
Pan: met een beetje water, witte wijn of visfond stoven gedurende 8-10 minuten.
ca. 8 min.
8-10 min.
Pangasiusfilet (Pangasius hypophthalmus), water
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
420 kj (100 kcal)
Eiwit
18.0 g
Koolhydraten
<0.1 g
Vetten
3.0 g
Verzadigde vetzuren
0.5
Suiker
<0.1
Voedingsvezels
<0.1
Natrium
0.052
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.