Terug
 
7242   Varkensbout    
  Heel speciaal. Gemarineerde en gebraden varkensbout, zonder spek of zwoerd.

  € 13,95 | Adviesprijs l 2 stuks, 1400 g

(prijs per 1000 g € 9,96)


 
Varkensbout
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 442
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediënten   Voedingswaarde
 
Aanbevolen bereidingswijze:
Oven: Boven- en onderwarmte: voorverwarmen, 180°C; heteluchtoven: voorverwarmen, 160°C. De diepgevroren varkensbout zonder folie in een vuurvaste schaal of braadslede leggen en gedurende ca 80 minuten braden. Eventueel even (ca. 2 minuten) onder de grill.
Tip: smeer het vlees voor het braden met bier, mosterd of boter in.
Ontdooitijd:De diepgevroren varkensbout zonder folie in een schaal leggen, afdekken en in de koelkast ontdooien.
 
Ontdooien bij kamertemperatuur ca. 5 uur
Oven ca. 70 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Originele Duitse frikadel
 
  Originele Duitse frikadel
€ 5,65
| 4 stuks, 480 g
 
mehrMeer...
 
Courgette-groentemix
 
  Courgette-groentemix
€ 5,95
| Adviesprijs | 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Originele Thüringer braadworst
 
  Originele Thüringer braadworst
€ 9,35
| Adviesprijs l 8 stuks, 800 g
 
mehrMeer...
 
Gemarineerde lamsmedaillons
 
  Gemarineerde lamsmedaillons
€ 17,95
| Adviesprijs l 6 - 10 stuks, 500 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig