Terug
 
7242   Varkensbout    
  Heel speciaal. Gemarineerde en gebraden varkensbout, zonder spek of zwoerd.

  € 14,95 | 2 stuks, 1400 g

(prijs per kilo € 10,68)


 
Varkensbout
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 547
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediënten   Voedingswaarde
 
Aanbevolen bereidingswijze:
Oven: Boven- en onderwarmte: voorverwarmen, 180°C; heteluchtoven: voorverwarmen, 160°C. De diepgevroren varkensbout zonder folie in een vuurvaste schaal of braadslede leggen en gedurende ca 80 minuten braden. Eventueel even (ca. 2 minuten) onder de grill.
Tip: smeer het vlees voor het braden met bier, mosterd of boter in.
Ontdooitijd:De diepgevroren varkensbout zonder folie in een schaal leggen, afdekken en in de koelkast ontdooien.
 
Ontdooien bij kamertemperatuur ca. 5 uur
Oven ca. 70 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Praags gebraad
 
  Praags gebraad
€ 16,95
| 1000 g
 
mehrMeer...
 
Courgette-groentemix
 
  Courgette-groentemix
€ 5,95
| 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Varkensschnitzel
 
  Varkensschnitzel
€ 14,95
| circa 6 stuks, 1 kg
 
mehrMeer...
 
Runderhamburger
 
  Runderhamburger
€ 12,95
| 6 stuks, 840 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig