Koekenpan: Verhit wat vet in de pan, voeg de kip cordon bleu toe en bak het product gedurende ca 15 minuten. Af en toe omdraaien.
Boven-/ onderwarmte: voorverwarmen, 220°C, bakken gedurende 20-25 minuren, eenmaal omdraaien.
Heteluchtoven: niet voorverwarmen. Bakken bij 200°C gedurende 20-25 minuten, eenmaal omdraaien.
ca. 15 min.
ca 20-25 min.
Kippenborstfilet (54%), paneermeel (tarwebloem, water, zout, gist, specerijen), water, gekookte gevormde kalkoenham (8%) (samengesteld uit stukken kalkoenvlees) (kalkoenvlees, water, nitrietpekelzout: zout, conserveermiddel natriumnitriet; maltodextrine, specerijenextracten, dextrose), kaas (8%), koolzaadolie, gemodificeerd tarwezetmeel, jodiumhoudend zout, dextrose, specerijenextracten (met selderij). Kan sporen bevatten van eieren, soja en mosterd.
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
719 kj (171 kcal)
Eiwit
14,9 g
Koolhydraten
11,2 g
Vetten
7,3 g
Verzadigde vetzuren
2,2
Suiker
1,3
Voedingsvezels
0,6
Natrium
0,560
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.