Haal de diepgevroren kippenbouten uit de verpakking en leg ze (afgedekt) op een bord. Laat de bouten iets ontdooien. Bestrijk de bouten met zout, peper, paprika of een kant-en-klare kruidenmix en bestrijk ze met olie.
Oven: Boven-/ onderwarmte: voorverwarmen, 200°C; heteluchtoven: niet voorverwarmen, 180°C. Bak de iets ontdooide, gekruide bouten in 40-45 minuten knapperig.
Grill: Ontdooien, kruiden, grillen.
Pan: Verhit wat vet in de pan en leg de iets ontdooide en gekruide bouten in de pan. Bak ze rondom bruin. Braad ze vervolgens bij matige warmte in ca. 35 minuten gaar.
ca. 35 min.
ca. 40-45 min.
Grill
Kippenbouten
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
811 kj (195 kcal)
Eiwit
16,6 g
Koolhydraten
< 0,2 g
Vetten
14,1 g
Verzadigde vetzuren
4,6
Suiker
< 0,2
Voedingsvezels
< 0,5
Natrium
0,086
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Creoolse kip
Een eenpansgerecht op basis van kippenpoten, garnalen en een frisse tomatensaus.