Terug
 
8507   Kabeljauwrugfilets    
  De beste filets van de kabeljauw, filets van de rug. Vrij van huid en graat en geglaceerd.

  € 16,75 | Adviesprijs l ca. 4 stuks, 600 g

(prijs per 1000g € 27,92)


 
Kabeljauwrugfilets
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 205
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediënten   Voedingswaarde
 
In de koekenpan: de kabeljauwfilets laten ontdooien in de koelkast, droogdeppen en naar smaak kruiden. Bakken met een beetje vet gedurende ca. 10 minuten, af en toe omdraaien.
Pan: met een beetje water, witte wijn of visfond stoven gedurende ca. 15 - 18 minuten.
 
Bakken/braden ca. 10 min.
Koken, verhitten, garen ca. 15-18 min.
 

 

Kabeljauwschotel

Kabeljauwschotel met uitjes, champignons en amandelen.

Meer...
   

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Asperges
 
  Asperges
€ 10,65
| Adviesprijs l 1 kg
 
mehrMeer...
 
Aardappelpuree
 
  Aardappelpuree
€ 5,95
| Adviesprijs l 2 kg
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Kabeljauwfilet
 
  Kabeljauwfilet
€ 17,75
| Adviesprijs l ca. 6 stuks, 1000 g
 
mehrMeer...
 
Pangasiusfilet
 
  Pangasiusfilet
€ 13,95
| Adviesprijs | ca. 6 stuks, 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig