Terug
 
6063   Roodbaarsfilet    
  Houdt u van vis met een pittigere smaa? Dan zijn onze roodbaarsfilets voor u een treffer. Deze graatarme filets zijn op vele manieren te verwerken.

  € 16,95 | 1000 g

(prijs per kg € 16,95)


 
Roodbaarsfilet
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 1
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
   
Bereiding   Voedingswaarde
 
Koekenpan:
Laat de roodbaarsfilet een beetje ontdooien. Bestrooi het product met zout, peper en citroensap en laat één en ander even intrekken. Dep de vis droog.
Verhit wat vet in een pan en bak de roodbaarsfilet gedurende 13-15 minuten. Af en toe omdraaien.
Pan:
Breng een mengsel van water, citroensap, wijn, peper en zout aan de kook. Voeg de vis toe en laat deze met het deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar worden.
 
Bakken/braden ca. 7 min.
Koken, verhitten, garen ca. 7 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Regenboogforel
 
  Regenboogforel
€ 12,95
| 4-5 stuks, 1000 g
 
mehrMeer...
 
Kabeljauwfilet
 
  Kabeljauwfilet
€ 17,75
| Adviesprijs l ca. 6 stuks, 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Visfilet
 
  Visfilet "Peterselie-Citroen"
€ 8,95
| Adviesprijs | 2 stuks, 300 g
 
mehrMeer...
 
Visfilet traditioneel
 
  Visfilet traditioneel
€ 5,95
| 400 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig