Terug
 
6028   Vis "Aioli"    
  Zachte Alaskakoolvisfilet, gevuld met een knoflook-kruidencrème en omhuld met een knapperige panade. Voorgebakken.

  € 8,45 | Adviesprijs l 4 stuks, 580 g

(prijs per 1000 g € 14,57)


 
Vis
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 413
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediënten   Voedingswaarde
 
Oven:
Boven-/ onderwarmte: voorverwarmen bij 200°C, heteluchtoven: voorverwarmen bij 180°C.
Leg de diepgevroren Vis Aioli op een met bakpapier bedekt bakblik en bak het product in 30 minuten goudbruin.
Koekenpan:
Verhit een beetje vet in de pan en bak de vis hierin in 20-25 minuten goudbruin en knapperig. Draai de vis af en toe om.
 
Bakken/braden 20-25 min.
Oven ca. 30 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Chateau Perron La Grave Sauvignon Blanc
 
  Chateau Perron La Grave Sauvignon Blanc
€ 7,95
| Adviesprijs | 750 ml
 
mehrMeer...
 
Aardappelschijfjes
 
  Aardappelschijfjes
€ 5,70
| 2 x 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Visfilet
 
  Visfilet "Limanda"
€ 10,65
| Adviesprijs l ca. 6 stuks, 600 g
 
mehrMeer...
 
Gepaneerde koolvisfilet
 
  Gepaneerde koolvisfilet
€ 14,95
| Adviesprijs | 9 stuks, 1000 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig