Terug
 
6027   Zalm in bladerdeeg    
  Heerlijke zalm bedekt met verse kaas en room, in een krokant jasje van bladerdeeg. Het geheel afgewerkt met fijngehakte dille.

  € 7,25 € 8,25
| 2 stuks, 300 g

(prijs per 1000 g € 27,50)


 
Zalm in bladerdeeg
 
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 492
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediënten   Voedingswaarde
 
Oven:
Boven-/ onderwarmte, voorverwarmen bij 200°C, heteluchtoven: voorverwarmen bij 180°C.
Leg de diepgevroren zalm in bladerdeeg op een met bakpapier bedekt bakblik en bak gedurende 25-30 minuten.
 
Oven ca. 25-30 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Broccoli
 
  Broccoli
€ 5,95
| 1 kg
 
mehrMeer...
 
Dennenappel
 
  Dennenappel
€ 6,65
| 1,5 kg
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Zalmfilet tomaat-kruiden
 
  Zalmfilet tomaat-kruiden
€ 10,25
| 2 stuks, 280 g
 
mehrMeer...
 
Atlantische Zalmfilet
 
  Atlantische Zalmfilet
€ 18,15
| Adviesprijs l 4 stuks, 600 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig