Koekenpan: verhit wat vet in de pan. Voeg de diepgevroren visfilet Limanda toe en bak het product gedurende ca. 12 minuten. Af en toe omdraaien.
Oven:
Boven-onderwarmte: voorverwarmen, 200°C, heteluchtoven: niet voorverwarmen, 180°C.
Bak de vis op een met bakpapier bedekte bakplaat gedurende 20-25 minuten.
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energetische waarde
582 kj (139 kcal)
Eiwit
13.0 g
Koolhydraten
7.7 g
Vetten
6.1 g
Verzadigde vetzuren
0.6
Suiker
3.1
Voedingsvezels
<0.5
Natrium
0.300
Deze gegevens kunnen bij het geleverde product afwijken. Voor concrete gegevens vraagt u uw eismann bij de aflevering van de goederen. Bepalend is de verpakkingsdeclaratie.