Terug
 
Omelet met spinazie, tomaat en feta Printen
  Ingrediënten  
   
 
- 3-4 eetlepels spinazie (artikelnummer 1987)
- 2 tomaatjes
- 30 g feta
- 2 eieren
- een scheutje melk of water
- klontje boter
- peper
- baguettes (artikelnummer 1472)

Bereiding:

Laat de spinazie ontdooien en zo nodig uitlekken.
Snijd de tomaatjes in vieren.
Verkruimel de feta tot kleine stukjes.
Sla de eieren los met wat water of melk.
Doe een klontje boter in de koekenpan en bak de eieren hierin ongeveer een minuut op een matig warm vuur totdat de onderkant van de omelet dicht is.
Temper de warmtebron en verdeel de spinazie, de tomaat en de feta over de omelet.
Strooi een klein beetje peper over de omelet, doe het deksel op de pan en laat de pan op het vuur staan tot het ei gestold en de kaas gesmolten is (ca. 5-7 minuten).
Bak ondertussen de baguette in de oven goudbruin, zodat beide daarna tegelijkertijd geserveerd kunnen worden.


 

 
Gehakte spinazie
€ 6,00
| Adviesprijs l 2 x 1000 g
 
Meer...

 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Postcode
 
 
 
  Ons totale aanbod op 92 bladzijden bedrukt papier!

Magaloog bestellen
 
 
 
Aanmelden  Afmelden
 
 
 
Website aanbevelen
Klanten werven klanten
 
 
 
Contact
 
 

Aanmelden/ LoginAanmelden/ Login
 
 
 
Gourmet Familie 1-2 Personen
Kinderen Fit en gezond Snel
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig