Terug
 
Bloemkoolsoep Printen
  Ingrediënten (voor 2 Personen)
   
 
- 50 g uienblokjes (artikelnummer 5501)
- 200 g bloemkoolroosjes (artikelnummer 5402)
- 15 g boter
- 4 dl bouillon (artikelnummer 9522)
- ½ dl melk of room
- zout, versgemalen peper
- ca. 1 theelepel mosterd
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Bereiding:

Maak 4 dl bouillon op basis van de eismann Tellofix.
Smelt de boter in een pan en bak de uienblokjes hierin gedurende ca. 2 minuten zonder ze te laten verkleuren.
Voeg de bloemkool en de bouillon toe. Breng het vocht aan de kook en kook de bloemkool op een laag vuur met het deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar.
Pureer het geheel met een staafmixer, foodprocessor of blender.
Voeg de melk of room toe en breng de soep al roerend weer aan de kook.
Breng tot slot op smaak met zout, peper en mosterd.
Garneer de soep met de peterselie.

Variatietips:
Roer voor het opdienen nog 50 gram garnalen of 50 gram in blokjes gesneden ham door de soep.

Broccolisoep; vervang de bloemkool door broccoli. Bestrooi dan de soep met 2 eetlepels geschaafde amandelen.


 

 
Bloemkoolroosjes
€ 6,90
|  2 x 1 kg
 
Meer...
 
 
Groentebouillon
€ 7,75
| 540 g
 
Meer...

 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Postcode
 
 
 
  Ons totale aanbod op 92 bladzijden bedrukt papier!

Magaloog bestellen
 
 
 
Aanmelden  Afmelden
 
 
 
Website aanbevelen
Klanten werven klanten
 
 
 
Contact
 
 

Aanmelden/ LoginAanmelden/ Login
 
 
 
Gourmet Familie 1-2 Personen
Kinderen Fit en gezond Snel
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig