Terug
 
Lamsmedaillons Printen
  Ingrediënten (voor 4 Personen)
   
 
- 800 g lamsmedaillons (7254)
- 2 el olijfolie
- 50 ml balsamico
- 150 ml groentebouillon
- 200 ml rode wijn (4565)
- 300 g uienblokjes (5501)
- 2 el honing
- 1 tl muntpoeder
- Zout
- Zwarte peper

Bereiding:

Laat de lamsmedaillons ontdooien en dep ze droog met een keukendoek. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de balsamico, groentebouillon en de rode wijn in een maatbeker.

Verhit de olie in een bakpan, bak de medaillons om en om ongeveer 2 minuten en haal ze er uit. Fruit de uienblokjes in dezelfde olie. Voeg de honing toe en laat het geheel karameliseren. Blus het af met een beetje bouillonmix en laat het inkoken totdat het wat dikker wordt. Herhaal dit totdat alle bouillon is toegevoegd. Voeg de muntpoeder toe en breng het op smaak met zout en peper.

Leg de medaillons terug in de saus en laat het ongeveer 8 minuten, met afgesloten deksel, zachtjes garen.

Eet smakelijk!

 


 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Postcode
 
 
 
  Ons totale aanbod op 92 bladzijden bedrukt papier!

Magaloog bestellen
 
 
 
Aanmelden  Afmelden
 
 
 
Website aanbevelen
Klanten werven klanten
 
 
 
Contact
 
 

Aanmelden/ LoginAanmelden/ Login
 
 
 
Gourmet Familie 1-2 Personen
Kinderen Fit en gezond Snel
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig