Terug
 
Gnocchi della casa Printen
  Ingrediënten (voor 4 Personen)
   
 
- 100 g Gnocchi
- 200 ml ongeklopte slagroom
- 400 g gezeefde tomaten
- 1 eetlepel geperste knoflook
- 300 g spinazie (1987)
- 300 g champignons (5327)
- 200 g parmezaanse kaas
- Zout
- Zwarte peper

Bereiding:

Laat de gnocchi in heet, licht gezouten water een paar minuten weken. Wanneer ze gaan drijven, zijn ze gaar. Verwarm de oven voor op 180 – 200 °C.

Meng de slagroom en de gezeefde tomaten in een pan en breng het aan de kook. Voeg de geperste knoflook toe en breng op een sterke smaak met zout en peper. Doe de gnocchi in een ovenvaste schaal en verdeel de spinazie en de champignons erover. Giet de saus eroverheen, bestrooi met parmezaanse kaas en bak het geheel in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin.

Eet smakelijk!

 

 
Gehakte spinazie
€ 6,00
| Adviesprijs l 2 x 1000 g
 
Meer...
 
 
Gesneden champignons
€ 5,65
| Adviesprijs l 1 kg
 
Meer...

 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Postcode
 
 
 
  Ons totale aanbod op 92 bladzijden bedrukt papier!

Magaloog bestellen
 
 
 
Aanmelden  Afmelden
 
 
 
Website aanbevelen
Klanten werven klanten
 
 
 
Contact
 
 

Aanmelden/ LoginAanmelden/ Login
 
 
 
Gourmet Familie 1-2 Personen
Kinderen Fit en gezond Snel
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig