Terug
 
6444   Normandische appeltaart    
  Een zanddeegbodem belegd met room en schijfjes appel. Bij voorkeur lauw serveren. Ų 24 cm, in 10 punten voorgesneden.

  € 8,55 | Adviesprijs l 800 g, 10 punten

(prijs per kg € 10,69)


 
Normandische appeltaart
   
     
   
  
Klantenwaardering 
 
Aantal van de klantwaarderingen: 1
Waardeer dit product
  Dit product aanbevelen
Naar favorieten
 
     
Bereiding   Ingrediėnten   Voedingswaarde
 
Oven: Boven-/ onderwarmte: voorverwarmen, 170°C, heteluchtoven: voorverwarmen, 150°C.
Bak het product in 20-30 minuten goudbruin.
Laat het product voor het serveren ca. 30 minuten afkoelen. Serveer de taart bij voorkeur lauw.
Ontdooien:
Het is ook mogelijk het product slechts te ontdooien, maar wij raden aan het product in de oven te bereiden. De smaak komt dan beter tot zijn recht.
 
Ontdooien bij kamertemperatuur ca. 4 uur
Oven 20-30 min.
 

 
Eigen bereidingstip verzenden

Hier kan uw bereidingstip staan! Om een bereidingstip te versturen klikt u op de link "Eigen bereidingstip versturen"

 
 Vorig
 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Yoghurt-vruchtentaart
 
  Yoghurt-vruchtentaart
€ 15,45
| Adviesprijs l 1250 g
 
mehrMeer...
 
Mandarijn-roomkaastaart
 
  Mandarijn-roomkaastaart
€ 14,95
| Adviesprijs | 820 g
 
mehrMeer...
 
 
 
 
Roomboter appeltaart
 
  Roomboter appeltaart
€ 13,95
| Adviesprijs l 1800 g, 12 punten
 
mehrMeer...
 
Abrikozentaart met amarettosmaak
 
  Abrikozentaart met amarettosmaak
€ 10,95
| Adviesprijs | 510 g
 
mehrMeer...
 
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig