Terug
 
Roergebakken pangasius met sperziebonen Printen
  Ingrediënten (voor 4 Personen)
   
 
- 500 g pangasiusfilet (artikelnummer 6483)
- 250 g sperziebonen (artikelnummer 5041)
- 300 g wortelen (artikelnummer 5485)
- 2 rode uien
- ½ eetlepel chilipoeder
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel kaneel
- zout, versgemalen zwarte peper
- 3 eetlepels olijfolie (artikelnummer 4592)
- 200 ml gekruide tomatensaus (tomato fritto of sugo)

Bereiding:

Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de wortel in blokjes. Kook de sperziebonen en wortel in een pan met ruim water in 4-6 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de uien in dunne partjes.

Meng in een kom het chilipoeder met de komijn, kaneel en zout en peper naar smaak. Snijd de pangasiusfilet in stukken van 3-4 cm en schep ze door het kruidenmengsel.

Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 1-2 minuten. Schep de vis door de ui en roerbak de stukken in 2-3 minuten op hoog vuur rondom bruin.

Schep dan de sperziebonen en wortel erdoor, roerbak 1-2 minuten en voeg de tomatensaus toe. Warm het gerecht nog even zachtjes door.

Lekker met couscous.

Tips:

Vervang de sperziebonen en wortel door paprika en courgette.

 

 
Prinsessenbonen
€ 5,90
| 2 x 1 kg
 
Meer...
 
 
Wortelen extra fijn
€ 5,60
| Adviesprijs l 2 x 1 kg
 
Meer...

 
Uw winkelmandje is leeg
Best. Nr. 
 
 
 
 
Postcode
 
 
 
  Ons totale aanbod op 92 bladzijden bedrukt papier!

Magaloog bestellen
 
 
 
Aanmelden  Afmelden
 
 
 
Website aanbevelen
Klanten werven klanten
 
 
 
Contact
 
 

Aanmelden/ LoginAanmelden/ Login
 
 
 
Gourmet Familie 1-2 Personen
Kinderen Fit en gezond Snel
 
 
Jobs
 
 
Contact | Gegevensbeveiliging | Handelsvoorwaarden | (Adres)gegevens eismann international
Vorig